Važi za SFI članove, ali i ostale!

 Prvobitna ideja je bila pomoći SFI članovima ali sam onda rekao, zašto ne pomoći i ostale koji nemaju za ulog. Zašto su prvobitno u opciji bili samo SFI članovi?
Zato jer sam im želio otvoriti oči i spasiti ih pojedinih manipulatora koji im govore kako u njihovom poslu nema uloga, a kad dođe treći mjesec uloga ima i te kako i to znaju svi oni koji su više od 3 mjeseca u SFI.

Vidite, mi u našem poslu čovjeku prije nego što uđe u posao kažemo sve. Otvoreno kažemo da ima uloga i koliki je taj ulog. Mi ne krijemo ništa. Iznosimo istinu i raskrinkavamo one koji ne govore istinu ne samo kada je SFI u pitanju nego bilo koja lažno predstavljena ponuda.

Da li ćete i dalje vjerovati manipulatorima ili ne, to je na Vama. Rekoh, mi ne krijemo ništa, a kada kažem mi, mislim na kompletan naš tim časnih i poštenih ljudi kojih je svakim danom sve više i više. Rekoh takođe da kod nas postoji članarina koja iznosi 9,95$ mjesečno. Prilikom registracije se SAMO JEDNOM plaća i 40$ za registrovanje biznisa što znači da Vam je u startu potrebno ukupno 50$.

Sada Vam ne treba ni tih 50$.
Sobzirom da sam svoj posao u ovoj inače izuzetno korektnoj kompaniji već odradio, i imam odlična redovna primanja, odlučio sam da se ubuduće odričem svoje zarade i da svakom novom saradniku poklonim tih 25$ koje mi kompanija isplati za njegovu registraciju. Svako ko želi ući u ovaj siguran posao, u kojem će iza svakog stajati pravi tim za podršku, neka mi pošalje samo 25$, a ja ću iz svog džepa namiriti na 50$ i registrovat ću ga.

U startu Vam neće trebati ni kartica, a uplatu ćete moći poslati na više načina:
1. PayPal, 2. e-Wallet, 3. Payza

Ako se pak sami registrujete i uplatite startni paket, ja ću Vam uplatiti članarinu za drugi i treći mjesec. Predupišite se preko: http://tinyurl.com/p4onprk a nakon toga kliknite na JOIN i završite registraciju.
Ovo je ponuda koja neće trajati vječno. Vaš prijatelj Adi.

 

   

    Klikni, pošalji na 5 prijatelja i dobijaš vrijedan poklon            |  Kontakt  |